Logo

Artby_shahin

Den afklarede

Som unge søger vi alle lykken og spurter i millioner af retninger for at finde den. Vi søger perfektionen, og står op hver morgen og dækker de mindste tegn på det modsatte inden vi træder ud af døren. Det er nok derfor den ældre generation altid har fascineret mig. At hører deres historier, som er så langt fra dette glansbillede man kan komme. Hver eneste skygge på denne kultegning fremhæver endnu rynke, endnu et tegn på erfaring. Den helhjertede lykke stråler fra hendes ansigt. Det er afklaretheden med livet som det er. Den ægte lykke.

Farverige minder

Jeg har altid kunne nikke genkendende til øjnene som sjælens spejl, og bruger generelt i mine portrætter særligt langtid på at fange det rette udtryk i øjnene. Derfor var det ligeledes naturligt for mig, at eksperimenterer med det udtryk øjnene alene kan give. Der er ingen ansigtsudtryk at læne sif op af, og alligevel er vi ikke i tvivl om personen bag dette motiv har rejst sig fra sine sår og ser målrettet næste skridt i øjnene. 

Happiness remains

Jeg elsker at at erfaringens blik skinne igennem i mine portrætter. 
Dette portræt er helt særligt grundet det næsten ungdommelige håb der træder frem i blikket, på trods af tydelige tegn på et langt, levet liv. 

Mindernes beslutsomhed

Kullet er et unikt værktøj til at eksperimentere med menneskelige skygger. Generelt i mine portrætter er der fokus på at lade det indre udtryk frem i lyset, så vi som observatør ænser et utal af følelser bag det skitseret menneske vi observere.

Moon Child

Til sidste udstilling fik dette portræt særlig en særlig opmærksomhed der var svært at sætte en finger på. Efter noget tid gik det op for mig, at folk forsøgte at aflæse det fulde udtryk af kvinden bag skitseringen. Mens jeg i størstedelen af mine portrætter forsøger at lade minimum ét udtryk dominere portrætteringen, har jeg i dette ladet de dybeste tanker dominerer i deres konflikterende toner of nuancer. Dette efterlader tolkningen helt til observatøren selv, samtidig med de fleste af os kan nikke genkendende til den indre uro. 

Personal Portrait

Jeg nyder at fremhæve den enkeltes udtryk gennem unikke portrætter og laver dem derfor også baseret på bestillinger. 

Send mig en besked med dine ønsker og idéer og så aftales pris og tidsramme baseret på dine ønsker. 

She saw

Skitseringen af disse øjnene er for mig udtrykket af en ‘powerwoman’. Dedikationen, tydeligheden of afklaretheden står skarpt. Som ung kvinde fylder portrætteringen mig med glæde og en mentalt styrke, som jeg håber at kunne give videre med tiden. 

The mind of a woman

Det menneskelige udtryk er inspirationen bag størstedelen af mine værker. Alligevel er der noget særligt ved øjnene af en kvinde. En kvindes øjne spejler millioner af tanker, som vi alligevel aldrig får fuld adgang til. Det fascinerende ved at male øjnene er spillet med perspektivet og vinklen. Kraften hos denne kvinde skinner igennem fra alle vinkler, men jo længere du kigger, jo flere følelser absorbere portrættet.